Lady Gaga ofron 500 mijë dollarë shpërblim për personin që i gjen dy qentë e saj

34

Lady Gaga ka ofruar një shpërblim prej 500,000 dollarësh për kthimin e dy bulldogëve të saj francezë pasi ato u vodhën nga një person i armatosur në Los Angeles.

Sulmuesi më pas iku me dy prej qenve, Koji dhe Gustav, ndërsa Mis Asia arriti të largohej.

Qentë francezë të Lady Gagas janë shumë të shtrenjtë.

Sipas një vlerësimi, llogaritet se ata mund të kushtojnë nga 1500 deri në 10 mijë dollarë secili.