La 3000 dollarë bakshish dhe më pas kërkoi t’ia kthenin, restoranti padit klientin

Një restorant në Pensilvani po padit një klient pasi ai la 3 mijë dollarë bakshish dhe më pas kërkoi që t’ja kthenin mbrapsht. Mariana Lambert, një kameriere në Alfredo’s Pizza Cafe në Scranton, Pensilvani, u surprizua kur klienti Eric Smith la disa mijëra dollarë si bakshish për shërbimin e saj. Kur klienti kërkoi më pas paratë mbrapsht, restoranti e çoi në gjykatë. Klienti kishte bërë një porosi që kushtonte 13.25 $. Në faturë, ai shtoi bakshishin prej 3,000 dollarësh dhe shkroi: “Këshilla për Jezusin.” Ai pretendoi se bakshishi ishte pjesë e një lëvizjeje në internet të quajtur Këshilla për Jezusin.

Klienti i identifikuar si Eric Smith kishte porositur një stromboli që kushtonte 13,25 dollarë.  Ai e ngarkoi artikullin në kartën e tij të kreditit, shtoi bakshishin prej 3000 dollarësh dhe shkroi: ‘Këshilla për Jezusin.  “Ai pretendoi se bakshishi bujar ishte pjesë e një lëvizjeje të mediave sociale të quajtur “Këshilla për Jezusin”. Duke qenë se klienti kundërshtoi pagesën, restorantit iu desh të jepte paratë për të paguar Lambert. Menaxhmenti i restorantit shpresonte të zgjidhte incidentin, por pasi mbetën pa përgjigje, ngriti padi.