Ky është qeni me bishtin më të gjatë në botë (VIDEO)

51

Siç ndodh zakonisht, matja duhet të bëhet nga kocka e bishtit dhe jo nga floku. Bishti i këtij qeni është 76.8 cm. Sipas pronares, ai është një qen shumë i mirë, i dëgjueshëm dhe familjar. Shikoni videon më poshtë dhe do të mahniteni nga gjatësia e këtij qeni.

 

Comments are closed.