Ky është ndryshimi që bërë këtë herë Kendall Jenner

2

Kendall Jenner e ka bërë një ndryshim të madh në dukje.

Kendall Jenner duket se është mërzitur nga ngjyra e zezë e flokëve.

Andaj ajo ka marrë vendim që ti bërë ato të bardha dhe ka ndryshuar në mënyrë drastike me ndryshimin e bërë.

Dukjen e saj e komentuar motra Khloe Kardashian, ku ka thënë se Kendall duket e bukur sërish.

“Ajo tani duket tamam si unë”, ka shkruar Khloe në rrjetin social Twitter.

Comments are closed.