Ky është ishulli ku “fshihen” miliarderët (FOTO)

Ky është një ishull ku shkojnë miliarderët kur duan të largohen nga zhurmat dhe stresi. Ishulli Hayman gjendet në zemër të barrierës koralore në Australi dhe preferohet nga emra të tillë si Johnny Depp apo Oprah. Në ishull shkohet me jaht, helikopter ose hidroplan. Resorti i është nënshtruar një rikonstruksioni që ka kushtuar 80 milionë dollarë. Resorti ka 160 dhoma dhe gjashtë restorante. Çmimet nisi nga 850 deri në 12 mijë dollarë një natë.

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (1)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (13)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (12)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (10)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (9)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (8)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (7)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (5)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (4)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (3)

15.30 FOTOGALERI Ky është ishulli ku fshihen miliarderët.............. (2)