Ky është fotosesioni më i çuditshëm i Albana Osmanit! Transformohet tërësisht

6

Prezantuesja e ‘Top Show Magazine’ rrëmben vëmendje pothuajse shumë shpesh.

Edhe kësaj here, Albana Osmani ka befasuar fansat e saj teksa sjell fotosesionin e ri dhe mjaft të çuditshëm.

Madje kështu se kishim parë asnjëherë e cila paraqitet me një pamje krejtësisht të ndryshme por që është tejet artstike. “Art i bukur”, ka shkruar ajo.

Nga ana tjetër Albana është iniciatore e fushatës “Ti je një luledielli”, e po ashtu edhe moderatore tejet e suksesshme.

Comments are closed.