Kush janë arkitektët që do ndihmojnë për ndërtimin e lagjeve të dëmtuara nga tërmeti?

4

Lagjet e reja do të projektohen me ndihmën e arkitektëve të huaj. Kështu tha ministrja Elva Margariti, e cila është koordinatore e projektimit të rindërtimit në një lidhje live në “Open”.

Gjatë fjalës së saj, Margariti u shpreh:

“Zona e Kombinatit do jetë një zonë, e cila është prekur nga tërmeti dhe ka banesa të pabanueshme. Aty është njëra zonë që do rindërtohet. Po ashtu në Laç është një zonë. Janë disa arkitektë të huaj të cilat do të japin ndihmën në rindërtimin e lagjeve. Ka një grup arkitektësh që do japin ndihmë”.

Comments are closed.