Kush ishte Haxhi Qamili?

Angazhohej për ribashkimin e Shqipërisë me shtetin Osman dhe vendosjen e sheriatit islam. Kush ishte Haxhi Qamili dhe pse u nderua figura e tij nga regjimi i Enver Hoxhës?