Kur shpërbëhej Bashkimi Sovjetik…, fotot që nuk duhet t’i humbni

263

Shpërbërja e Bashkimit Sovjetik konsiderohet si një nga ngjarjet më të rëndësishme në histori. Fotografi gjerman Daniel Biskup, që ka qenë në Rusi në fund të viteve ’80 dhe fillim të viteve ’90, sjell këto foto të rralla nga ajo periudhë.