Kur shpërbëhej Bashkimi Sovjetik… (FOTO)

Shpërbërja e Bashkimit Sovjetik konsiderohet si një nga ngjarjet më të rëndësishme në histori. Fotografi gjerman Daniel Biskup, që ka qenë në Rusi në fund të viteve ’80 dhe fillim të viteve ’90, sjell këto foto të rralla nga ajo periudhë. Fotot janë botuar nga Spiegel.