Kur rrobat e vjetra të bashkëshortit kthehen në fustane

Një nënë nga Utah i Kalifornisë i kthen veshjet e vjetra të bashkëshortit të saj në fustane të këndshme për të bijat. Stephanie Miller thotë se edhe e ëma bënte të njëjtën gjë kur ajo ishte e vogël dhe se fustanet i pëlqenin shimë. Ata ishin veshjet e preferuar të saj.  “I thashë vetes se kur të rritem dua të mësoj që të bëj të njëjtën gjë si nëna ime. Gjithashtu unë mësove duke e pashë atë dhe përfundimisht e zhvillova pasioni kur në jetë më erdhën vajzat”, tregon Stehpani. Veshjet e vjetra të të shoqit janë lëndë e parë për veshjet e të bijave. Ajo mendon në çdo moment se si mund ta ktheje rrobën e vjetër në një veshje të këndshme. Për më tepër, po ju paraqesim fotografitë që ajo ka bërë për të bijat.