Kur përralla dhe jeta reale janë bashkë (FOTO)

Bota përreth është një burim i pabesueshëm frymëzimi. Për ta provuar këtë tek ju, Bright Side, do të ju tregojë 14 karaktere nga filmat tanë të preferuar animues, që në jetën e vërtetë kanë edhe kopjet e tyre. Është kaq e mahnitshme se sa bukur është bota.