Kujdes prindër, ky 3-vjeçar përjetoi infarkt dhe paralizë pasi hëngri një sandviç (FOTO)

Një fëmijë 3 vjeç, i quajtur Dylan Woodley, në Britaninë e Madhe, ka pësuar dëmtime serioze në tru pasi ka ngrënë një sandviç të zakonshëm me proshutë. Kur ka filluar ta hajë atë e ka zënë ngërçi, dhe e ëma ka nisur ta ndihmojë duke e goditur atë në shpinë, por ky veprim nuk ka dhënë efekt. Fëmija pësoi një atak në zemër dhe për 45 minuta pati mungesë të furnizimit me oksigjen. Me gjithë kujdesin e menjëhershëm, mjekët shprehen se fëmija ka kaluar një dëmtim të rëndë dhe nuk dihen ende pasojat që mund të ngelen në trupin e tij, shkruan Daily Mail. Sipas mjekëve ngërçi mund të ketë ndodhur për shkak të brumit të sandviçit i çili mund të ketë qenë më i trashë seç duhet për fytin e një fëmije duke shtuar se fëmijët e asaj moshe kurrsesi nuk duhen ushqyer me ushqime të papërpunuara, por me ushqime të tretshme që nuk kanë rrezikun e komplikacioneve.