Kujdes nga këto foto hipnotizuese, asgjë nuk është si duket

Realiteti ndonjëherë mund të jetë një enigmë. Ligjet e fizikës mund të krijojnë iluzione dhe fenomene të mahnitshme optike që na bëjnë të dyshojmë atë që shohim.

Truri ynë është gjithmonë në kërkim të modeleve për gjërat e përditshme dhe kur i gjejmë ato na shpërblen me këto kapje të mrekullueshme.

Shihni këto imazhe…