KSHZ: Jehona e votuesve deri në ora 15:00, 30.34 për qind

2

Shkup, 5 maj – Deri në ora 15:00 të drejtën e tyre të votës e kanë shfrytëzuar 30.34 për qind e votuesve, njofton Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ), transmeton Koha.mk

Jehona më e madhe e votuesve është regjistruar në Demir Kapi (49.17 %), Kriva Pallankë, Krushevë, Makendoski Brod. Jehona më e ulët regjistrohet në Bogovinë (10.49 për qind), Zhelinë dhe Qendër Zhupë. (koha.mk)

Comments are closed.