KShZ-ja i kthen bonuset

Shkup, 5 dhjetor – KSHZ pasditen e sotme në ora 14 do të mbajë seancë të jashtëzakonshme, ka njoftuar kryetari i Komisionit Aleksandar Çiçakovski për TV 24.

Po përgatitën edhe dokumentet që të tërhiqet vendimi për bonuset që kanë ndarë anëtarët, por ka pasur dilemë nëse e njëjta të vazhdojë edhe për shërbimet sesi të mos tërhiqet vendimi, transmeton Medial.mk.

Anëtarët e KSHZ-së dje u mblodhën urgjentisht pasi ambasadori amerikan Xhes Bejli njoftoi se në dyer të mbyllura kanë votuar rroga shtesë pas përfundimit të zgjedhjeve parlamentare dhe lokale.

Anëtarë të KSHZ-së, sipas Bejlit kanë miratuar pesë shtesë për veten e tyre, të barabartë me rrogë katërmujore për muajin tetor gjatë zgjedhjeve.