Kryeparlamentari Xhaferi realizoi takim me kryetarin e Tuzit, Nik Gjeloshaj

7

Tuz, 12 korrik – “Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi i shoqëruar nga deputetët Ferid Muhiq dhe Zeqir Ramçiloviq realizoi takim me kryetarin e Komunës së Tuzit në Malin e Zi, z. Nik Gjeloshaj.” – shprehen nga kabineti Kryeparlamentarit Xhaferi

Për më shumë ndiq linkun:

Comments are closed.