Kryeministri Zaev në biznes forum në Podgoricë të Malit të Zi

Në kornizë të vizitës zyrtare në Mal të Zi, Kryeministri i vendit, Zoran Zaev dhe kryeministri malazez Dushko Markoviq, janë drejtuar para të pranishmëve dhe kanë përshëndetur punën e Biznes Forumit midis ndërmarrësve të të dy vendeve, e që po mbahet si pjesë e programës së kësaj vizite. Biznesit të Forumit u janë drejtuar edhe kryetarët e komorës së sipërmarrësve të të dy vendeve, Branko Azeski i Vlastimir Goluboviç, shkruan Alsat M, transmeton gazeta Koha.