Kripa nuk përdoret vetëm në kuzhinë, por edhe këtu… (VIDEO)

15

Ne e përdorim kripën për çdo gjë, që prej ushqimit e deri tek pastrimi i rrugëve të ngrira në kohën e dimrit. Kripa është një përbërës shumë i dobishëm, që gjithashtu ndikon që ne të qëndrojmë të hidratuar dhe gjallë. Sido që të jetë, kripa mund të përdoret edhe për gjëra tjera përveç këtyre që i cekëm më lartë. Ajo mund të përdoret për të rregulluar shumë probleme në shtëpi. Në videon e i tij, HouseholdHacker tregon për shtatë mënyrat e përdorimit të kripës, që çdokush mund t’i performojë lehtë në shtëpi ose apartament. Kripa është e mirë për pastrim, pastrim të ndryshëm, dhe madje edhe për zhbllokimin e tubit të banjos apo kuzhinës.

 

Comments are closed.