[adning id="476476"]

Konkurs për 14 vende pune në “Parkingjet e qendrës”

18

Shkup, 31 maj – Ndërmarrja publike “Parkingjet e Komunës Qendër”, shpall konkurs për pranimin e 14 personave për vendet e punës kontrollues të parkingjeve në sektorin për parkingje publike dhe 8 ekzekutues në shërbimet e “Merimangës”, njofton Koha.

Kandidatët duhet të jenë shtetas të RM-së, të flasin shkëlqyeshëm gjuhën maqedonase, të jenë mbi 18 vjet, të ketë shëndet të plotë, të mos jetë i gjykuar…

Gjithashtu duhet të ketë të kryer fakultet ose arsim të mesëm, të ketë së paku dy vite përvojë pune në këtë profesion, të punojë me orar pune, të punojë nga e hëna në të shtune, 40 orë pune në javë, nga e hëna në të premte në ndërrime prej orës 8 deri ne orën 16, ndërrimi i dytë nga 13 deri 19, të shtunën prej orës 9 deri në orën 14. Paga mesatare 16.192 denarë.

Më shumë informacione këtu.