KONKURS: Gazeta KOHA kërkon dy redaktorë dhe katër gazetarë

Gazeta KOHA shpallë konkurs për:

– dy redaktorë (me përvojë pune)

– katër gazetarë (me përvojë pune)

Kushtet: Kandidatët të kenë të mbaruar arsimin sipëror, si dhe përvojë në redaktim dhe në raportim nga terreni. Përparësi do të kenë kandidatët, të cilët, përpos gjuhës shqipe, zotërojnë edhe ndonjë gjuhë tjetër.

Të interesuarit duhet që CV-të e tyre t’i dërgojnë në e-mail adresën: marketing@koha.com.mk.

Afati i dorëzimit të dokumenteve zgjat deri ditën e mërkurë.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com