Koncerti i solistëve Badivuku e Grubi mbyll edicionin e 20-të të “KamerFest-it”

8

Orkestra e Filarmonisë së Kosovës, nesër do të interpretojë në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë.

Programi i koncertit të radhës do të ndahet në dy pjesë dhe do të sjellë në skenë solistët Sihana Badivuku dhe Blerim Grubi.

Koncerti artistik i Filarmoninë e Kosovës, përmbyll festivalin e muzikës kamertale “KamerFest”.

Pjesë e programit është edhe “Zogu i zjarrtë” e Igor Stranvinskit, që konsiderohet si një vepër me kërkesa të larta interpretative.

Drejtori i Filarmonisë së Kosovës e ka konsideruar të veçantë programin e këtij koncerti.

Koncerti përmbyllës i edicionit të njëzet të “KamerFestit” do të shënojë edhe 30-vjetorin e karrierës së violinistit Blerim Grubi.

“Nesër do të interpretojë me studentët e mi”, ka thënë ai.

Comments are closed.