Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve

25

Venecia, 6 dhjetor – Plenumi i Komisionit të Venecias me kërkesë të Qeverisë ka shqyrtuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve dhe dispozitat kontestuese për dygjuhësi në bankënota dhe uniformat e ushtrisë.

Komisioni i Venecias rekomandon rishqyrtimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve me konsensus mes të gjitha partive politike në vend.(koha.mk)

Comments are closed.