Komisioneri Hahn sot në Kosovë

17

Komisioneri për Politika Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn do të qëndrojë sot për vizitë zyrtare në Kosovë.

Vizita e Komisionierit Hahn realizohet pas dorëzimit të Raportit të Progresit për Kosovë.

Hahn do të ketë një agjendë të ngjeshur ku do të takojë krerët më të lartë të shtetit dhe përfaqësuesit e partive politike.

Dje në Kosovë ka ardhur edhe nënkryetarja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja për Kosovë, Ulrike Lunaçek.

Comments are closed.