Koleksioni i kukullave me Sindromën Down (FOTO)

25

Një koleksion i kukullave më ndryshe është krijuar nga “minilanddolls” të cila janë të veçanta dhe  jashtëzakonisht me një mesazh teje të mrekullueshëm.

Ky koleksion kukullash përbëhet nga kukullat me Sindromën Down për ndërgjegjësimin e fëmijëve për larminë dhe përfshirjen, duke promovuar vlerat e barazisë, integrimit dhe pranimin e tyre në shoqëri. Këmbët, krahët dhe kokat e secilës kukull lëvizin për të lejuar lëvizje realiste,kukullat rekomandohen për fëmijë nga 10 deri në 72 muaj.