Kjo video dëshmon pse të gjithë duan të shkojnë në Zvicër

Zvicra, toka e katër gjuhëve, është e mbushur përplot gjëra të bukura, prej zonës alpiniste e deri në kulturën urbane.

Ky vend është i njohur për jetesën e mirë, malet dhe liqenet e mëdha. Madje, Zvicra është shteti më i kulturuar se çdo shtet tjetër në Evropë.

Nuk është çudi pse të gjithë duan të jetojnë në këtë vend – dhe këtë e dëshmon edhe kjo video përrallore nga atje, transmeton Gazeta Express.

Në videon më poshtë shfaqet vetëm pak nga bukuritë e Alpeve Zvicerane, në maje të së cilave ndodhet kjo pishinë përrallore.