Kjo kafe ju lë tre ditë pa gjumë (FOTO)

43

Kafeja më e fortë në botë përmban sasi të madhe të kafeinës dhe një filxhan nga kjo kafe iu lë pa gjumë për plotë tri ditë. Kjo kafe quhet ndryshe edhe si “Kafeja e Dëshirës së Vdekjes” dhe përmban 200% më shumë kafeinë se sa një filxhan mesatar me kafe. Ajo nuk rekomandohet për njerëz që duan të flenë në 3 ditë.