Kjo është vajza bukuroshe e Jakup Krasniqit

49

Jakup Krasniqi është ndër figurat e rëndësishme të politikës në vend, i cili prej vitesh është aktiv dhe i pa ndalur, shkruan “Kosovarja”.

Ish Kryeparlamentari i Kuvendit të Kosovës, është politikan dhe familjar i suksesshëm. Ai, gëzon gjithë adhurimin sidomos nga vajza e tij, Gresa.

Gresa Krasniqi, është e bija e Jakup Krasniqit, figurës potente të jetës politike. Gresa është e shkolluar, e pashme dhe shumë humane e dashamirëse e kafshëve, shkruan “Kosovarja”.

Gresa Krasniqi, punon shumë për të drejtat e kafshëve, është adhuruese e qenve, e madhe e ka edhe një të tillë të racës Husky.