Kjo është infermieria seksi që u akuzua si ‘prostitutë’ nga Nasri (FOTO)

Ditën e djeshme ishte lajmi kryesor pasi ‘ylli’ i Sevillas, Samir Nasri ka shpërthyer në Twitter me një seri akuzash ndaj një infermiereje të spitalit Drip Doctors.  Sipas francezit punonjëset e kompanisë i kanë ofruar atij edhe shërbime seksi, ndërsa spitali “Drip Doctor” ka shkruar se llogaria e lojtarit është hakuar. “Duhet të shkojnë të gjithë djemtë që të marrin një shërbim të tillë, pasi ajo ku**a shkon dhe qi**t me pacientët”, ishte postimi në ‘Twitter’ i Nasri.  Francezi më pas ka fshirë komentet. Mbetet të vërtetohet nëse llogaria e lojtarit është hakuar apo jo. Njihuni me infermieren seksi Jamila Sozahdah.