Kjo është deputetja më e re në historinë e Kosovës

0

Lëvizja Vetëvendosje pritet t’i ketë 32 deputetë në legjislaturën e shtatë të Kuvendit.

Në Grupin Parlamentar krahas emrave të rinj, do të ketë edhe një risi.

Ky grup do ta ketë në radhët e veta deputetën më të re në historinë e vendit.

Bëhet fjalë për Fjolla Ujkanin, e cila është 22 vjeçare dhe vjen nga qyteti i Vushtrrisë.

Ujkani në garën për deputete të 6 tetorit ka arritur t’i marrë 7 mijë e 880 e 10 vota.

Comments are closed.