Kina ka gati urën më të gjatë në botë (FOTO)

45

Punëtorët në Kinë janë në fazën e fundit të ndërtimit të urës më të gjatë në botë. Inxhinierët kanë nisur hapjen e tunelit nën ujë që është edhe faza e fundit të përfundimit të urës së gjatë 34 milje, derisa tuneli është i gjatë katër milje. Ura ka kushtuar 15 miliardë euro dhe pritet të lidh tri qytetet më të rëndësishme të Kinës, Hong Kongun, Macaun dhe Zhuhain.

Comments are closed.