Kim Kardashian do të lirojë 50 mijë njerëz nga burgu

Ylli televiziv Kim Kardashian muaj më parë kishte një takim me presidentin e Amerikës, Donald Trump për të liruar një grua 63 vjeçare për marijuana.

Falë Kardashian gruaja është liruar, mirëpo kjo nuk përfundon këtu ajo ka marrë një iniciativë për të liruar edhe 50 mijë njerëz të tjerë sipas TMZ.

Komentatori amerikan Van Jones e konfirmoi këtë duke shtuar se edhe trajtimi mizor ndaj femrave do të zhduket.

Dhe tha se falë kësaj Kim meriton një respekt të madh, pasi që po ndihmon njerëz që nuk i njeh.