Kim fiton nga 500.000 dollarë për çdo foto!

Instagram njihet si rrjet social që sjellë të ardhura të mëdha për ata që kanë numër të madh ndjekësish. Revista e famshme amerikane, “US Weekly” ka zbuluar shumën që motrat Kardashian e fitojnë nga Instagram. Kim Kardashian i fiton 500 mijë dollarë për çdo reklamë që e bën. Motrat e saj, Khloe dhe Kourtney, paguhen me 250,000$ nëse shpërndajnë foto me produktet e brand-ve të ndryshme.