Kim dhe Kanye jetojnë të ndarë

Kanye West nuk jeton më me familjen Kardashian. Reperi 39-vjeçar jeton i ndarë nga bashkëshortja dhe fëmijët e tij, sipas “Us Weekly”. Kanye doli nga spitali ditën e mërkurë, ku kishte kaluar 10 ditë pas një gjendje të rënduar psikologjike. Por në vend që të shkonte tek familja e tij, ai është duke qëndruar në një shtëpi me qira vetëm, duke marrë trajtime të veçanta, raporton revista.