Këto tri gjëra ndihmojnë kundër pickimit të mushkonjave

10

Nëse nuk mund të luftoni me mushkonjat, kruajtja e tyre ju irriton, atëherë duhet të dini se ka disa ushqime që do t’ju ndihmojnë në këtë situatë. Për të filluar, shpëlani zonën e pickuar me ujë.

Akull

Zvogëlon ‘ishullin’ e pickimit, por gjithashtu do të ndikojë në aftësinë e nervave për të dërguar sinjale të kruajtjes në tru, transmeton KosovaPress.

LAJME TË NGJASHME

Bikarbonat natriumi

Përzieni bikarbonat natriumi dhe pak ujë, dhe pastaj me masën e krijuar e lyeni butë vendin e pickimit.

Qepë

Është antibiotik natyral dhe vret bakteret që shkaktojnë kruajtje me rastin e pickimit nga mushkonjat.