Këto janë tre shenjat më të turpshmë të horoskopit

80

Disa persona e kanë protagonizmin shumë të natyrshëm, disa të tjerë jo. Por, këto shenja, jo vetëm që nuk duan të jenë kurrë protagoniste, por nuk duan as të tërheqin vëmendjen më të vogël në ambjentet publike.

Virgjëresha

Do i shihni më tepër në prapaskenë, pa patur dëshirë të promovohen. Janë persona që përpiqen të shmangin çdo ambjen ku ka shumë njerëz. Gjithashtu, e kanë shumë të vështirë të hapen me të tjerët, sidomos për situata delikate.

Gaforrja

Jo vetëm të turpshëm, por të turpshëm si pasojë e pasigurive. Gaforret kanë një vetëbesim shumë të ulët dhe asnjëherë nuk iu duket vetjë të ”mirë mjaftueshëm” për t’u pëlqyer nga të tjerët. Janë persona shumë të mbyllur dhe zor se flasin.

Peshqit

Kanë tendencën t’i mendojnë gjërat pambarimisht. Si pasojë, nuk janë kurrë të sigurt në ”mendimin përfundimtar” që do shprehin. Për këtë arsye, zgjedhin të largohen dhe distancohen nga njerëzit. Zgjedhin një rreth të ngushtë me të cilët ndihen rehat dhe nuk pranojnë askënd tjetër.

Comments are closed.