Këto janë pesë propozimet e BDI-Çair për Njësinë 1 zgjedhore (EMRAT)

3

Dega e BDI-së në Çair ka dorëzuar gjithashtu edhe pesë kandidatët për deputet në Njësinë e parë zgjedhore, shkruan gazeta KOHA. Zëvendëskryeministri Bujar Osmani, ish-kryetari i Komunës së Çairit – Izet Mezhiti, Artan Grubi, Mukades Hajdari, Naser Ademi dhe Abdulselam Selami janë emrat më të votuar në Kryesinë e Çairit. (koha.mk)

Comments are closed.