Këta janë kandidatët për deputetë nga LDK deri më tani

67

Disa degë të LDK’së kanë filluar të zyrtarizojnë emrat që do të jenë në listën zgjedhore të këtij subjekti për zgjedhjet e parakoshme më 14 shkurti të këtij viti.

LDK Dega e Parë në Prishtinë ka propozuar këta kandidatë:

Feim Salihu

Adnan Merovci

Dega e LDK’së në Decan:

Armend Zemaj

Dega e Presidentit Rugova (Dega e Tretë e LDK-së) propozon vetëm tre kandidat për deputet për zgjedhjet e 14 shkurtit!

Avdi Pireva

Doruntina Maloku

Arban Abrashi

Ndërkohë, Minsitri i Punëve të Brendshme në detyrë, Agim Veliu po ashtu e ka konfirmuar se do të jetë kandidat në zgjedhjet e ardhshme nga radhët e LDK’së.

Në anën tjetër ka edhe tjerë që kanë treguar se nuk do të jenë kandidatë për deputetë nga ky subjekt në këto zgjedhje. Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe Ismet Beqiri janë dy prej tyre.