Kështu është dashuria e vërtetë

Artistja indiane Nidhi Chanani e ka kuptuar më mirë se shumica e njerëzve se gjërat e vogla që i ndajmë me partnerin e bëjnë jetën tonë më të vlefshme.

Kjo është arsyeja pse ajo bëri një set ilustrimesh të quajtur “Dashuria e Përditshme”, në të cilat ajo demonstron në mënyrë të bukur se si duhet të përmbushet çdo moment në një marrëdhënie, transmeton Gazeta Express.

Nidhi na bën me dije se çelësi i lumturisë në jetë është i thjeshtë: ne nuk e gjejmë lumturinë, e krijojmë vetë atë. Dhe këtë e bëjmë duke:

‘Luftuar’ me jastëkë

Duke dëgjuar muzikë së bashku

Duke mbështetur njëri-tjetrin në kohë të vështira

Duke përshëndetur njëri-tjetrin kur vijmë prej punës

Duke vallëzuar së bashku

Duke u kënaqur së bashku

Duke gatuar së bashku

Duke ‘luajtur’ në kuzhinë

Duke udhëtuar së bashku

Duke dalë për të ecur së bashku – qoftë në ditë me shi apo me diell

Duke u kënaqur me momentin që ritakohemi

Duke kaluar ditën së bashku

Duke lexuar së bashku para gjumit

Duke iu zënë gjumi në krahët e njëri-tjetrit

Duke ngrënë mëngjes bashkë çdo ditë

Duke ngrënë së bashku natën vonë

Duke u përqafuar

Duke dalë

Duke i shijuar momentet e qeta së bashku

Duke kaluar kohë me fëmijët

Duke u plakur së bashku