Kështu duket një ketër e porsalindur (FOTO)

Christina dhe Michael, janë një çift amerikan që kohë më parë kishin gjetur një ketër të porsalindur në oborrin e tyre.

Në fillim, nuk e kishin ditur se çka është! Por, ketrin e vogël atë kohë e kishin dërguar menjëherë tek një veterinar, i cili edhe ua kishte konfirmuar se çka është.

Ata refuzuan ta lënë ketrin dhe e morën përsipër të kujdesen për të. Më poshtë, gjeni një album të këtij ketri i cili tashmë është rritur.