Kështu duket jeta në Rusi (FOTO)

Fotografi rus më origjinë nga Armenia, Alexander Petrosyan, ka fotografuar jetën e përditshme në Rusi dhe rezultati ishte i mahnitshëm.

Fotot e shkrepura nga ai janë si ngjarje të shkurtra, përshkrime të lustruara me detaje dhe të mbushura me kontrast, qoftë një takim me karaktere të pavërteta apo thjeshtë skenarë komik, por gjithashtu nuk janë në mungesë të së papriturës.