Këshilli penal vendos për ankesat për paraburgimin e deputetëve Dimovski dhe Vasilevski

19

Shkup, 12 dhjetor – Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 paradite u mbajt seancë e Këshillit penal për ankesat për përcaktim të paraburgimit për deputetët Lupço Dimovski dhe Sasho Vasilevski.

Vendimet për ankesat pritet të publikohen gjatë ditës.

Dimovski dhe Vasilevski u arrestuan lidhur me ngjarjet në Kuvendin e RM-së më 27 prill të këtij viti.

Vasilevski është në paraburgim në Shutkë, ndërsa Dimovski në arrest shtëpiak, pasi Kuvendi ua hoqi imunitetin

Comments are closed.