Këshilla për xhentëlmenët: Gjithçka që duhet të dini për lidhjen e kravatës (Video)

Lidhja e kravatës mund t’u duket e thjeshtë atyre të cilët e kanë bërë këtë qysh nga shkolla e fillore, por a dini ta dalloni formën e lidhjes ‘Windsor’ me atë ‘Pratt’? A jeni të shkurtë apo keni kokë të vogël? A provoni kravata të holla apo të trasha? Të gjithë këta janë faktorë të cilët duhet t’i keni parasysh kur e zgjedhni formën se si dëshironi ta lidhni krevatën. Sidoqoftë, më poshtë e keni një video e cila do t’ju ndihmojë të mësoheni ta lidhni kravatën.

Në këtë video diskutohet për rëndësinë e lidhjes së kravatës, duke përfshirë gjatësinë dhe trashësinë e një krevate, sepse jo të gjitha kravatat janë të përshtatshme për nyjën ‘Windsor’. Shumica e ngatërrojnë këtë formë me formën ‘Gjysmë-Windsor’. Pra, shikojeni videon e mëposhtme për të mësuar për historinë e nyjës së njohur ‘Windsor’ të lidhjes së kravatës, për gjërat të cilat iu nevojiten ta lidhni një nyje të tillë, mënyrën se si lidhet nyja e përsosur Windsor, çfarë ndodh kur përdorni kravatë të trashë dhe se cila gjatësi e kravatës i përshtatet gjatësisë së trupit tuaj!

https://youtu.be/mo0x58ckX_k