“Kërkon të joshë tim shoq”, gruaja padit fqinjën për të brendshmet e varura në tel

109

Policia në Quintana Roo, Meksikë, kohët e fundit mori një ankesë të pazakontë nga një grua vendase e cila akuzoi fqinjën e saj 23-vjeçare se i kishte varur të brendshmet në tel, në mënyrë që të joshte burrin e saj. 42-vjeçarja Yuvitza E. vendosi të ngrejë një akuzë zyrtare kundër fqinjës së saj të re “të paturpshme”, duke e akuzuar atë për thyerje të “moralit të mirë dhe mirësjelljes”.

Ajo u tha oficerëve të policisë se nuk ishte rastësi që fqinja e saj e ri i lante gjithmonë të brendshmet e saj të shtunën, rreth mesditës, kur burri i saj ishte në shtëpi dhe ishte i lirë ta shikonte nga shtëpia e tyre. Thuhet se Yuvitza i kërkoi policisë të arrestonte gruan e re për mungesë morali dhe mirësjelljeje, por ata e informuan me mirësjellje se gruaja 23-vjeçare nuk kishte bërë asgjë të paligjshme.