Kërkesa për ekstradimin e Gruevskit për 27 prillin këto ditë do të dërgohet në Budapest

7

Shkup, 17 qershor –  Kërkesa për ekstradimin e ish kryeministrit Nikolla Gruevski si organizator i ngjarjeve të 27 prillit në Kuvend, këto ditë do të dërgohet në Budapest, deklaroi sot ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska.

“Dosja e plotë nga gjykata dhe prokuroria   arriti në Ministri në  fund të  javës së kaluar. Sot i nënshkrova të gjitha dokumentet dhe këto ditë do të dërgohet në Budapest me kërkesë për ekstradimin e tij për 27 prillin”, deklaroi Deskoska  duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve.

Ministrja Deskosoa sot  mori pjesë në konferencën kushtuar funksionimit  të AKMIS sistemit në gjykata, në organizim të Ministrisë së Drejtësisë dhe Ambasadës së SHBA-së.

Comments are closed.