Këndoi me reçipeta, kërcënohet këngëtarja (VIDEO)

2

Këngëtarja Zere, nga Kirgistani, ka marrë kërcënime me vdekje pasi u shfaq në një videoklip duke kënduar me reçipeta.

Kënga e saj e re përcillte një mesazh duke sfiduar qëndrimet që mbahen ndaj grave në Kirgistan, shtet me kulturë shumë tradicionale.

I lokalizuar në Azinë Qendrore dhe në kufi me Kinën, Kirgistani fitoi pavarësinë pas rënies së Bashkimit Sovjetik në vitin 1991. Popullsia prej 6 milionë banorë janë myslimanë dhe flasin gjuhën turke.

Comments are closed.