KB: Miratohet rezolutë me të cilën dënohet mohimi i holokaustit

Asamblea e përgjithshme e KB-së sot miratoi rezolutë me të cilën dënohet çdo mohim i holokaustit dhe u bëhet thirrje të gjitha kombeve dhe kompanive në rrjetet sociale që të ndërmarrin masa aktive në luftën kundër antisemitizmit.

Rezoluta u miratua me konsenzus, pa votim. Në rezolutën thuhet se përkujtimi është “komponentë kyçe për pengimin e akteve të mëtejshme të gjenocidit”