Katër shenjat më manipuluese të horoskopit, kujdes me ta

Akrepi:

Të lindurit në shenjën e Akrepit kanë shumë intuitë dhe një fuqi të madhe psikologjike për të marrë atë që duan.

Peshorja:
Njerëzit e kësaj shenje janë në gjendje të manipulojnë për të ruajtur ekuilibrin dhe për të shmangur konfliktet. Ata nuk mund të thonë se çfarë mendojnë për të shmangur problemet.

Shigjetari:

Të lindurit në shenjën e Shigjetarit mund të jenë disi manipulues, por më pak të vetëdijshëm; specialiteti i tyre është të ndryshojnë anë kur situata është e pafavorshme.

Binjakët:

Njerëzit e kësaj shenje të zodiakut konsiderohen hipokritë, sepse ata kanë dy fytyra dhe nuk i tregojnë për të gjithë, kjo është ndoshta e vërteta e fshehur e Binjakëve, e cila mund të interpretohet si manipulim.