Katër metra nën dëborë, momenti kur i moshuari nxirret nga izolimi në zonat e Shkodrës

118

Në vendin e quajtur “Buni i Bajraktarit” në Qafë Thore në zonën malore të Shkodrës, trashësia e dëborës ka arritur në rreth 4 metra.

Disa shtëpiza atje janë izoluar plotësisht nën dëborë.

Një prej banorëve, i quajtur Pjetër Lulashi, me ndihmën e punonjësve të FNSH-së dhe AZM-së Shkodër ka arritur të dalë nga izolimi.