KATEGORIA E SHFLETIMIT

Uncategorized

Në gjah pas profesionistëve!

Pas ditës së zgjedhjeve në dy partitë më të mëdha në vend LSDM e VMRO-DPMNE, lind pyetja çfarë realisht mund të pritet si një ndryshim në shoqëri. Premtime zgjedhore, paralajmërimet për reforma brendapartiake dhe ndryshim të doktrinës politike, ishin vetëm disa nga paralajmërimet e liderëve të rinj të partisëXhenur ISENIShkup, 15 dhjetor -…
Lexo më shumë...